Viu la revetlla de Sant Joan a la Jonquera!

En el marc d’aquesta celebració, l’Ajuntament ha organitzat, juntament amb el Centre Excursionista i GRÀFIC, una sèrie d’actes perquè passeu aquesta màgica nit en el millor ambient.  

L’Ajuntament de la Jonquera, junt amb el Centre Excursionista Jonquerenc i Gràfic, han preparat una nit especial per a celebrar la revetlla de Sant Joan d’aquest diumenge, 23 de juny. La festa inclourà un concert, un sorprenent correfoc i la tradicional encesa de la foguera. “L’objectiu és que veïns i veïnes, i qui vulgui sumar-se, passin un vespre agradable, amb el millor ambient de companyonia i celebració”, destaca l’alcaldessa de la vila, Sònia Martínez.

Els actes arrencaran a les 22 h amb l’arribada del Centre Excursionista Jonquerenc, amb la Flama del Canigó. Els Grallers de l’Albera amenitzaran l’acte amb so i amb rauxa. El recorregut s’iniciarà a la Placeta de l’Illa i finalitzarà a la Plaça de l’Ajuntament. Tot seguit tindrà lloc un dels actes de la revetlla: els Diables de l’Albera i els Banyetes protagonitzaran, acompanyats pels Tambors de l’Albera, un espectacular Correfoc pels carrers del municipi. El correfoc s’iniciarà a la Plaça de l’Ajuntament, seguirà pel Carrer Major, la plaça i el carrer Àrias Comellas i finalment conclourà a l’aparcament del riu. Per tancar la nit, s’encendrà la foguera i tindrà lloc la Revetlla de Sant Joan, amb concert de l’orquestra Moonlight a la Plaça Nova. Us hi esperem a tots!

La seguretat, una condició per passar-ho bé

Per tal de gaudir de la millor revetlla de Sant Joan i passar-ho d’allò més bé, és important garantir la màxima seguretat de tots els veïns i veïnes. Per tal de poder gaudir-ne sense incidents, us recordem les mesures que s’han de seguir: les podeu consultar en aquest document. Seguint aquests consells, tindrem un correfoc segur.

CARTELL SANT JOAN 2019