Viu el millor Sant Jordi 2019 a la Jonquera!

La vila es comença a preparar per a la Diada per excel·lència a Catalunya. Amb motiu d’aquest dia tan especial, la Jonquera acollirà un seguit de propostes, activitats i iniciatives culturals i socials.

Les activitats començaran diumenge, 21 d’abril, amb una sessió de ball i berenar.

A Catalunya, cada 23 d’abril és molt especial. Sant Jordi omple de parades de roses, llibres i de vida els carrers, rambles i places d’arreu el territori català. A la Jonquera aquesta festivitat no és cap excepció i, per això, enguany s’han tornat a programar un conjunt de propostes que dinamitzaran tota la jornada.

De fet, a la nostra vila el Sant Jordi es començarà a celebrar una mica abans, el diumenge 21 d’abril, on tindrà lloc un ball de tarda i berenar amb el Duo Xakara. Serà a les 17.30 h a la Sala La Societat (preu d’entrada: 5 €).

Ja el dimarts, 23 d’abril, durant tot el dia hi haurà parades de llibres i roses al Carrer Major, davant de la Societat. Com a activitats complementàries, a les 11.30 h, també davant la Societat, tindrà lloc una sessió de “L’Hora del Conte: Contes de Dracs o Sant Jordi al Revés”, a càrrec de la Minúscula. A les 14 h, a la Sala de la Societat, es durà a terme un Dinar Popular (preu: 15 € adults; 10 € nens/es fins a 10 anys). La venda de tiquets serà a Can Laporta i al Bar de la Societat fins al dia 20 d’abril. Finalment, a les 18 h de la tarda hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera. Serà al Carrer Major, davant la Societat.

Us hi esperem a tots i a totes!

D4MPfVVW0AAiY-y