Vine a celebrar la Castanyada a la Societat de la Jonquera!

La jornada tindrà lloc el dissabte 2 de novembre, i s’han programat propostes de tot tipus i variades, com un taller infantil, una tamborinada, música en directe i, per descomptat, venda de castanyes.

Tardor, castanyes, bons moments per compartir… La Jonquera celebrarà la Castanyada el proper dissabte, 2 de novembre, a la Sala de la Societat La Unió Jonquerenca. I ho farà amb activitats per a tota la família. La jornada està organitzada per l’AMPA de l’Escola Josep Peñuelas del Río, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La festa arrencarà a partir de les 16.30 h, amb venda de castanyes, coques i pastissos, i una tamborinada a càrrec dels frenètics i animats Tambors de l’Albera. Paral·lelament, tindrà lloc una activitat amb jocs gegants de fusta, a càrrec de Fefe i Cia. A les 19.30 h de la tarda, el públic podrà ballar de valent amb la Discomòbil, i on podreu escollir els temes que vulgueu per escoltar. Entrat el vespre, a les 22 h, serà el torn de la música en directe: el Trio Calavera farà ballar i cantar els espectadors que s’animin, amb versions dels millors clàssics. El concert està dirigit a tots els gustos i a tota la família.

cartell CASTANYADA 2019_page-0001