Una cinquantena de persones ja s’han inscrit als tallers en línia de la nova programació cultural ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’

L’Ajuntament organitzarà diverses propostes culturals durant les properes setmanes, seguint un estricte protocol de prevenció i seguretat davant de la Covid-19

A finals del passat mes de gener, l’Ajuntament de la Jonquera va presentar les noves propostes culturals per al primer trimestre de 2021. Durant les properes setmanes, els jonquerencs i les jonquerenques poden escollir entre una gran varietat d’espectacles, cursos i tallers.

Pel que fa a les activitats en línia, el consistori ja ha rebut un total de 50 inscripcions, la majoria per a les formacions de cuina (arrossos i pastisseria), tot i que també hi ha interès per les sessions de mindfullness, exercici terapèutic i pilates. Les inscripcions per a aquestes activitats i moltes altres continuen obertes i es poden fer a través del web municipal. Per a més informació, es pot escriure a canlaporta@lajonquera.cat o trucar al 972 555 713.

A causa de l’actual situació sanitària derivada de la Covid-19 i seguint les directrius i recomanacions de les autoritats sanitàries per a la contenció de la pandèmia, s’ha decidit repensar algunes de les propostes inicials i apostar per impartir en línia el màxim nombre d’activitats. El consistori ha decidit fer aquest canvi en la programació amb la voluntat de garantir el benestar i preservar la salut dels veïns i veïnes. No obstant això, l’Ajuntament de la Jonquera afirma que en el moment en què la situació sanitària millori s’aniran reprenent els cursos i tallers en format presencial.

En aquesta línia, tots els espectacles presencials que s’organitzin comptaran amb un estricte protocol de prevenció i seguretat davant de la Covid-19: l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic serà obligatori, així com el manteniment de la distància de seguretat. També, els aforaments de les sessions seran limitats i caldrà reservar plaça prèviament.

Descobreix la nova programació cultural del cicle ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’ aquí.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.