Tret de sortida als pressupostos participatius en un acte de presentació als Porxos de Can Laporta

Ja està en marxa la primera fase del procés, de recollida de propostes. Fins al 29 de març podreu presentar el vostre projecte o iniciativa aquí.

La presentació ha tingut lloc aquest dimecres i s’ha explicat quines són les fases del procés i com participar-hi.

Aquest dimecres ha tingut lloc, als Porxos de Can Laporta, l’acte de presentació pública dels primers pressupostos participatius de la Jonquera. Es tracta d’un projecte a través del qual jonquerencs i jonquerenques podran decidir el destí de 100.000 € del Pressupost Municipal de 2020.

La sessió va servir per explicar les fases del procés de participació i de quina manera els ciutadans hi podran participar, així com en quins terminis de temps es podrà fer. L’alcaldessa, Sònia Martínez, va afirmar durant la presentació que el projecte s’emmarca “en l’aposta de l’Ajuntament per la transparència i la implicació dels jonquerencs i jonquerenques en la governança municipal”. Martínez també va convidar els veïns i veïnes a participar en aquest projecte a fi de “garantir la màxima transversalitat i representativitat del procés”.

La recollida de propostes, en marxa

En la primera fase del projecte, que ja està en marxa, els veïns i veïnes podran fer arribar a l’Ajuntament les seves idees de projectes o propostes de futur que voldrien que formessin part del procés participatiu. Les propostes es poden fer arribar telemàticament, a través de la web o presencialment, tot retallant la butlleta que trobaràs en aquest tríptic i dipositant-la en la bústia habilitada per a tal efecte al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (Plaça de l’Ajuntament, 4). El període de recollida finalitza el 29 de març. Podreu consultar tota la informació i l’actualitat del projecte al web: http://decidimlajonquera.cat/.

Presentació pressupostos