Tret de sortida a la segona edició de la campanya ‘L’Empordà als Aparadors’

La popular iniciativa per a donar visibilitat als establiments locals i a les empreses productores de la comarca també presenta la proposta gastronòmica ‘L’Empordà a Taula’

La segona edició de la campanya ‘L’Empordà als Aparadors’ arrenca avui, dijous 21 d’octubre, amb noves propostes per a posar en valor els establiments locals i les empreses productores de la comarca. Enguany, la iniciativa de dinamització comercial també presenta la saborosa proposta ‘L’Empordà a Taula’ per a donar visibilitat a la gran oferta gastronòmica de la zona.

Aquest migdia, s’ha celebrat la roda de premsa de presentació de la campanya al Consell Comarcal de l’Alt Empordà, que ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de La Jonquera, Lluïsa Macias, i amb la participació de representants dels consistoris de Figueres, Roses, l’Escala, Castelló d’Empúries, Llança i Cadaqués. «A La Jonquera, celebrem la posada en marxa de la segona edició d’aquesta popular campanya de dinamització comercial. La iniciativa és una oportunitat de luxe per conèixer i posar en valor la gran feina d’establiments, productors i restauradors de casa nostra», afirma la regidora Lluïsa Macias.

En total, hi participen 21 establiments jonquerencs: quinze comerços i sis restaurants que durant les properes quatre setmanes oferiran tastos, tallers i demostracions, així com menús especials elaborats amb productes locals. Fins al pròxim diumenge 21 de novembre, la segona edició de la iniciativa ‘L’Empordà als Aparadors’ omplirà d’activitat el municipi.

A més, la popular campanya sortejarà 116 vals de regal per valor de 30 euros per a bescanviar als negocis participants, tant establiments com productors, entre les persones que facin fotografies dels aparadors i dels menús especials i les pengin a les xarxes socials Facebook i Instagram.

Així doncs, els establiments jonquerencs que hi participen són:
1. Arizona Modas: Carnisseria Pelai – botifarra dolça i productes Girona Excel·lent
2. Basar Wan Sheng 2: Kawaii – pastissos creatius
3. The Barber Shop: Abellaires Empordanesos – mel ecològica
4. Electrodomèstics Verdaguer: La Rufa Cervesera de l’Empordà – cerveses
5. Fruites Lloveras: El Rebost de l’Empordanet – conserves
6. Joieria New Ebano: Pralinés Guy de Greef – productes de xocolata
7. Marga Estilista: Celler Pere Guardiola – vi
8. Mi tienda latina: Ous Ecològics de l’Empordà – ous de gallina
9. Mosaic Floral i Magatzems Venus: Llàgrimes del Canigó i Or Albera – olis d’oliva
10. Pastisseria de l’Albera: Biograssfed Can Genover – carn de vedella ecològica
11. Peixateria Cairat: Emporarom – infusions i condiments
12. Perruqueria Tentación: Mooma – sidres i sucs
13. Puerta de España: Trull Ylla – oli d’oliva verge extra
14. El Racó de la Salut: Ca la Conxita – confitures artesanes
15. Super Basar Wan Sheng: La Maga Salvaje – hamburgueses i entrepans cinegètics
16. Can Santos
17. Medrano
18. De Angeli
19. Can Ramonet
20. El Rincón Salao
21. El Sayal