Tot a punt per a l’obertura de dues convocatòries de subvencions en matèria escolar i esportiva

Els ajuts estan destinats, d’una banda, a l’adquisició de llibres de text, llibres de lectura i quadernets de l’ensenyament obligatori; i, d’altra banda, a les entitats esportives. El termini per sol·licitar qualsevol d’aquestes línies va de l’1 al 31 d’octubre

 

L’Ajuntament de la Jonquera obrirà d’aquí a pocs dies dues convocatòries de subvencions amb l’objectiu d’ajudar, d’una banda, les famílies en l’adquisició del material educatiu i, d’altra banda, les entitats esportives. El termini per sol·licitar qualsevol de les dues línies d’ajuda estarà obert entre l’1 al 31 d’octubre.

La primera està destinada a l’adquisició de llibres de text de caràcter obligatori de l’educació primària (amb una subvenció màxima del 80%), llibres de lectura i quaderns obligatoris de l’educació primària (amb una subvenció màxima del 50%), ordinadors portàtils per a les famílies amb alumnes al primer curs de l’ESO (amb un import màxim de subvenció de 50€) i llibres de text de caràcter obligatori o de llibres de lectura i quaderns obligatoris per a residents empadronats a la Jonquera amb fills escolaritzats fora del municipi en educació primària (amb una subvenció màxima del 20%). Els interessats i interessades poden presentar el model de sol·licitud que es troba en aquest enllaç, juntament amb la documentació complementària corresponent.

La segona convocatòria de subvenció està destinada a donar suport a les entitats esportives del municipi. Seran subvencionables el nombre d’esportistes (fitxes i llicències), el nombre de monitors o tècnics, la participació en competicions esportives federades o jocs escolars, la contractació d’assegurances de l’esport, l’adquisició de material esportiu, la realització d’Escoles Esportives, els desplaçaments col·lectius, les entrades a instal·lacions esportives fora del municipi i les medalles, premis i trofeus. La partida total que es destinarà a aquesta línia de subvencions és de 28.800€. Per optar a aquest ajut, els interessats i interessades poden presentar el model de sol·licitud que trobaran en aquest enllaç, juntament amb la documentació complementària corresponent.