Tot a punt per a la festa de la Pentecosta de la Jonquera!

Concerts, tallers, la Nit Jove, cercaviles o l’Aplec de Santa Llúcia són algunes de les propostes que oferirà enguany la “festa major petita” de la Jonquera, que tindrà lloc del 6 al 10 de juny.

Del 6 al 10 de juny, les Festes de Pasqua de Pentecosta de la Jonquera tornaran a omplir de vida i bon ambient els carrers i les places de la vila. El dijous, 6 de juny, la Festa arrencarà als Porxos de Can Laporta, a les 20 h, amb la presentació del llibre 100 anys de futbol a la Jonquera. El divendres 7 de juny, a les 19 h a l’Església Parroquial de Santa Maria de la Jonquera, tindrà lloc el Concert del 70è aniversari de l’Orfeó Jonquerenc, amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Ja entrat el cap de setmana, el dissabte 8 de juny s’iniciarà amb la Convenció de la Premsa Comarcal de Catalunya, als Porxos de Can Laporta a les 9 h. A les 11.30 h se celebrarà la Festa de la Gent Gran i a les 19 h, el Ball amb l’Orquestra Selvatana a la Sala de la Societat. A partir de les 19.30 h, a la Plaça Nova, tindrà lloc la Nit Jove, que portarà grups i artistes de tots els estils i per a tots els gustos.

Diumenge, els matiners podran participar a la XXXVI Marxa dels Dòlmens, a partir de les 8.45 h. A les 12 h se celebrarà la Missa amb l’Orfeó Jonquerenc. A les 12.15 h tindrà lloc la Cercavila amb els Xanquers i els Grallers de l’Albera i a les 12.45 h, podreu ballar sardanes amb la Cobla Vila de la Jonquera. A les 17 h serà hora de berenar, de manera que hi haurà xocolatada per a la mainada a càrrec de Socors Mutus. A les 18 h, audició de sardanes al Carrer Major i a les 21 h un espectacle de dansa a la Sala de la Societat.

Finalment, el dilluns 10 tindrà lloc el tradicional Aplec de Santa Llúcia, amb la pujada a peu a l’Ermita i la missa, el dinar, sardanes i espectacles, entre altres propostes. Durant els dies de la Festa, alguns racons del Carrer Major i la paret de la barana de Santa Llúcia estaran engalanats amb peces de colors fetes per un grup de dones del poble de totes les edats.

Consulteu aquí el díptic amb la programació:

petit

PROGRAMA PENTECOSTA 2019 interior