Torna el Club de Feina a La Jonquera

Els divendres 5 d’agost i 16 de setembre, de 9 a 11 hores, el servei de suport a la recerca de noves oportunitats laborals assessorarà les persones interessades a Can Laporta

Amb la voluntat d’ajudar les persones que es troben en situació d’atur o en recerca activa de feina a millorar les seves oportunitats laborals, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de la Jonquera impulsaran dues noves sessions del Club de Feina al municipi. La primera trobada serà el divendres 5 d’agost. Unes setmanes després, el divendres 16 de setembre, hi haurà una segona trobada. Ambdues es faran de 9 a 11 hores a Can Laporta. Per a assistir-hi, no caldrà cita prèvia.

Així doncs, les persones participants rebran suport en l’elaboració del currículum, aprofundiran en l’estat del mercat de treball de la comarca, aprendran a trobar ofertes de feina a Internet, coneixeran de primera mà ofertes laborals de la comarca i descobriran cursos professionals presencials i en línia per a millorar les competències. A més, el projecte Club de Feina ofereix la possibilitat a les empreses del territori de comunicar les seves vacants en línia o presencialment als punts d’atenció de la iniciativa a Figueres, L’Escala, Llançà, Roses, Vilafant i La Jonquera. «El servei busca afavorir l’ocupació al poble i donar eines a la població per a fer front als nous reptes del món laboral. Des d’aquí, animo als veïns i a les veïnes a apropar-se a Can Laporta, al carrer Major número 2, i aprofitar les possibilitats que el projecte ofereix de la mà d’una orientadora laboral», afirma la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Macias. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 972 55 57 13.