S’obre el període d’adhesions a la campanya comercial “L’Empordà als Aparadors”

Els establiments jonquerencs podran engalanar el seu aparador amb productes locals i el veïnat que hi compri pot optar a diversos premis

Un any més el Consell Comarcal de l’Alt Empordà posa en marxa la iniciativa “L’Empordà als Aparadors”, per dinamitzar el comerç local. Fins el 15 de setembre els establiments de la Jonquera es poden adherir a aquesta campanya sense cap tipus de cost. La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament anima a totes les botigues i restaurants del municipi a participar-hi.

L’objectiu és visibilitzar la riquesa de la comarca, animant a les botigues a decorar els seus aparadors i locals amb productes del territori. Com a novetat enguany s’inclou la campanya “I a taula… també!” de dinamització gastronòmica dels restaurants i productors. A més, també es podran organitzar esdeveniments (tast, taller, demostració…) dins de les botigues.

A més de donar visibilitat als establiments i als productes, entre les persones que facin fotografies dels aparadors i dels menús i les comparteixin a les xarxes socials se sortejaran xecs regal amb valor de 30€ a gastar en les empreses participants.

Dins la fitxa d’adhesió, els establiments trobaran un llistat de productors i podran indicar les preferències d’exposició de productes. Trobareu més informació aquí.