Se celebra amb èxit el Dinar del Soci del Casal de l’Avi de la Jonquera

El ja tradicional esdeveniment va tenir lloc el passat 7 de juliol. Com cada any, es va fer entrega de les plaques commemoratives a tots aquells avis i àvies que han fet 90 anys durant aquest 2019.

El passat diumenge, 7 de juliol, va tenir lloc el Dinar del Soci del Casal de l’Avi de la Jonquera. Com a cada edició, durant l’acte es va fer entrega de les plaques commemoratives a tots aquells que han fet 90 anys aquest 2019. Enguany, la jornada ha estat un èxit en participació, amb 222 assistents, molts d’ells socis provinents de la Jonquera i dels pobles veïns. Els homenatjats amb 90 anys són: Maria Palacios, Maria Castelló, Josefa Buxeda, Raquel Rodríguez, Rosa Darné, Josep Corominas i Francesca Manzano.

L’objectiu del Dinar del Soci, un acte organitzat pel Casal de l’Avi amb la col·laboració d’aquest consistori, és esdevenir un punt de trobada i una festa, que serveixi de reconeixement i tribut de les persones grans del poble. L’alcaldessa de la vila, Sònia Martínez, ha volgut destacar “el bon ambient i el caràcter de germanor que cada any agafa la jornada, i que aquesta edició no ha estat una excepció”. Des de l’Ajuntament de la Jonquera, es vol donar les gràcies a tothom que ens ha acompanyat, i també a tots i aquelles que ho han fet possible.

Dinar Casal de l'Avi 10 Dinar Casal de l'Avi