Protecció Civil inicia la campanya per fer front als riscos d’hivern

A través de diversos materials, la Generalitat posa a l’abast consells i recomanacions útils davant nevades, onades de fred, glaçades, allaus i altres tipus de riscos hivernals.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha iniciat un any més la campanya de preparació i sensibilització davant dels riscos d’hivern. La campanya inclou la publicació de documents amb resums tècnics sobre el risc de nevades, onades de fred, glaçades, incendis d’hivern, intoxicacions amb calderes i escalfadors o allaus, entre altres.  L’objectiu és facilitar, través de diferents materials, la preparació dels procediments a aplicar davant d’aquestes situacions de risc, mitjançant consells i recomanacions útils davant diferents riscos. Tots aquests documents poden ser consultats al web de Protecció Civil, on també hi ha els corresponents plans Neucat (Pla Especial d’Emergències per Nevades a Catalunya) i Allaucat (campanya de prevenció d’allaus).

Protecció Civil també posa a l’abast consells d’autoprotecció davant dels riscos d’hivern en diferents idiomes, així com diversos tipus de publicacions. Com a novetat, enguany també s’han editat vídeos de consells d’autoprotecció destinats a persones amb dificultats auditives. Tota aquesta informació està a la vostra disposició al web de Protecció Civil, al qual podreu accedir a través d’aquest enllaç. Recordeu que, a més, trobareu informació continuada sobre seguretat al Facebook i el Twitter @emergenciescat.

photo-1507181380775-16c084b6c9d1