Obertes les inscripcions per participar en el Casal d’Estiu de la Jonquera!

L’Ajuntament aplicarà un descompte del 20% a totes les famílies arran de l’impacte de la Covid-19, una mesura que forma part del Pla de Xoc per a la reactivació econòmica i  recuperació social de la Jonquera.

ACEJ organitza, amb el suport de l’Ajuntament de la Jonquera, una nova edició del Casal d’Estiu per a la temporada 2020 per tal que els més joves puguin gaudir de les vacances d’estiu en un entorn de lleure. A fi que les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària no impedeixin l’assistència al casal de cap infant, l’Ajuntament ha previst aplicar un descompte del 20% en totes les quotes.

Per a totes aquelles famílies que estiguin interessades en el Casal i les activitats que s’hi faran, així com en conèixer les mesures de protecció i seguretat que se seguiran, el proper divendres 19 de juny se celebrarà una reunió informativa a les 20h a la Sala de la Societat. També poden posar-se en contacte amb els organitzadors a través del correu casaldelajonquera@gmail.com.

Les inscripcions per a participar-hi estaran obertes fins al dilluns 22 de juny. Per formalitzar-les, caldrà enviar via mail casaldelajonquera@gmail.com o deixar a la bústia de Can Laporta en un sobre la següent documentació:

  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Full d’inscripció (4 pàgines) degudament omplert i signat
  • Rebut de l’ingrés fent constar el nom del nen o nena al compte de l’ACEJ (ES28 0081 0236 12 0001435749

Preus pel Casal d’Estiu 2020

Casal d'estiu