Obertes les inscripcions per a la jornada sobre associacionisme comercial eficient

L’objectiu de la sessió, a càrrec de Laura López Puig, és proporcionar claus per exercir un lideratge positiu en el sector del comerç, sobretot en èpoques de canvis i incertesa, a partir de la col·laboració i la xarxa digital. La formació és gratuïta i us hi podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

Consulteu aquí el programa complet.

El proper dilluns, 14 d’octubre, el centre Can Laporta de la Jonquera acollirà la jornada “Ingredients per un associacionisme comercial eficient. El comerç i el comerciant en èpoques de canvi”. La formació tindrà lloc de 10 h a 14 h i girarà al voltant de la resposta de les associacions del sector del comerç davant moments de canvi i incertesa. Es tracta d’una iniciativa gratuïta, de 4 hores de duració, que promou l’Ajuntament de la Jonquera amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

L’objectiu de la sessió és donar al públic claus i estratègies sobre com exercir un lideratge positiu des de les associacions del sector del comerç. La jornada anirà a càrrec de Laura López Puig, i s’impartirà amb una metodologia dinàmica i participativa, on cada assistent podrà desenvolupar un pla per a la seva entitat. El programa inclourà nocions sobre lideratge i el món associatiu, nous models de col·laboració, l’ecosistema de col·laboració digital o la vinculació entre el sector públic i privat, entre altres.

La celebració de la jornada compta amb el recolzament i finançament de la Secretaria de Estado de Comercio i els fons FEDER, en el marc del “Programa de apoyo al comercio minorista 2019”. Per participar en la jornada, només us hi haureu d’inscriure a través d’aquest enllaç.

HEV_1570540198608