Noves dates del Club de Feina de La Jonquera

Els dies 20 de novembre i 4 i 18 de desembre el servei de suport a la recerca de noves oportunitats laborals assessorarà les persones interessades del municipi. Per a participar-hi cal demanar cita prèvia a Can Laporta en el telèfon 972 55 57 13.

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà i l’Ajuntament de la Jonquera segueixen treballant conjuntament per tal d’afavorir l’ocupació i donar eines als veïns i veïnes del municipi per fer front als reptes del món laboral. En aquest sentit, durant els propers mesos tindran llocs diverses sessions del ‘Club de Feina’, una formació que té la voluntat d’ajudar les persones que es troben en situació d’atur o de recerca activa de feina a millorar les seves oportunitats. Concretament, hi ha programades tres sessions abans d’acabar l’any: una primera el 20 de novembre, una segona el 4 de desembre i una tercera el 18 de desembre. Totes les sessions tindran lloc a Can Laporta de 9 a 11 hores.

Les persones que hi participin rebran suport en l’elaboració del currículum; aprofundiran en l’estat del mercat de treball de la comarca; aprendran a trobar ofertes de feina a Internet; i descobriran cursos professionals presencials i en línia per millorar les competències.

A causa de la situació sanitària derivada de la Covid-19, és imprescindible reservar cita prèviament en el telèfon 972 55 57 13 o enviar un whatsapp al telèfon 620 842 183.