Nou impuls al servei de suport educatiu a infants de La Jonquera

De la mà del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de La Jonquera ofereix ‘Els CRACS’, una activitat d’acompanyament educatiu i social amb infants d’entre 6 i 12 anys a l’Escola Josep Peñuelas del Rio

Des de l’any 2012, l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de La Jonquera i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà promouen la realització d’una activitat de suport educatiu i social amb l’alumnat de l’Escola Josep Peñuelas del Rio. A través de la iniciativa ‘Els CRACS’, el consistori dona suport gratuït a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys del municipi i, en especial, a aquells amb necessitats educatives i dificultats d’integració. Per tal d’afavorir la participació i fer-ho el més fàcil possible per a les famílies, la proposta es porta a terme dues tardes a la setmana fora de l’horari escolar a l’Escola Josep Peñuelas del Rio. L’objectiu és oferir acompanyament a l’alumnat en l’àmbit relacional i social i alhora amb la tasca educativa. Així mateix, el projecte aposta per implicar les famílies i fa una important tasca amb elles.

«Volem que ningú es quedi enrere. Per aquest motiu, oferim suport educatiu i social de manera gratuïta a l’escola. Amb el projecte ‘Els CRACS’, continuarem reduint la bretxa educativa oferint recursos addicionals per acompanyar els infants que més ho necessiten», explica la regidora d’Ensenyament, Acció Social i Serveis a les Persones, Míriam Lanero.