Mesures per prevenir el coronavirus a l’Ajuntament de La Jonquera

A partir d’avui, 16 de març, i fins que no se superi la crisi sanitària que està provocant la propagació del covid-19, l’Ajuntament de la Jonquera ha decidit prendre les següents mesures.

Les oficines municipals de l’Ajuntament de la Jonquera restaran tancades, pel que cap usuari podrà accedir-hi per fer-hi cap tràmit o consulta. L’atenció telefònica estarà garantida de 9 a 14 h trucant al 972 554 005. També podeu posar-vos en contacte a través del correu electrònic ajuntament@lajonquera.cat.

Des de l’Ajuntament es vol apel·lar a la calma i a la serenor, agraint el civisme, la col·laboració i la responsabilitat demostrada fins al moment. Us recordem que hi ha restriccions en la mobilitat, que s’han aplicat amb l’aprovació de l’Estat d’Alarma. També aprofitem per recordar-vos els diversos telèfons als quals podeu trucar en cada cas:

  • Per urgències per coronavirus i sanitàries, 061
  • Per consultes generals, 012
  • Per emergències, 112
  • Per informació, podeu consultar el web de Canalsalut.

Per últim, recordem que les persones amb problemes de mobilitat o dificultats per sortir a comprar, poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament a través de missatges privats a les xarxes socials. Alhora, es prega a aquelles persones que vulguin col·laborar de forma voluntària en aquesta tasca d’ajuda a les persones que més ho necessiten, que es posin en contacte amb l’Ajuntament. L’atenció a totes les persones amb necessitats especials es farà de forma conjunta i coordinada des de Protecció Civil.