Les obres de la Campa avancen a bon ritme

Continua en marxa el projecte de reforma de tot aquest espai, que acollirà en el futur la nova comissaria dels Mossos d’Esquadra. Actualment, s’estan executant els treballs preparatius, que configuraran el terreny i donaran peu a les actuacions definitives.

S’han iniciat les primeres actuacions a la Campa. Es tracta d’una sèrie de treballs previs, que adeqüen i preparen el terreny i la zona per poder iniciar les obres finals. Aquest projecte, d’abast estratègic per al municipi, transformarà l’accés al carrer Carles Bosch de la Trinxeria, fent-lo més ampli, construint un nou voral, substituint l’actual vial per un espai enjardinat per al pas dels vianants i plantant nous plataners per tal de crear una entrada agradable a la vila. Així mateix, es realitzarà una connexió per a vianants entre aquest carrer i el 6 d’Octubre, que facilitarà l’accés a la futura comissaria dels Mossos d’Esquadra. Els treballs també inclouran millores en l’enllumenat i la instal·lació de mobiliari urbà i noves senyalitzacions. Finalment, està prevista una millora general del carrer dels bombers i la brigada.

D’aquesta manera, tot apunta que els veïns i les veïnes de la Jonquera podran gaudir aviat de la nova zona. Es tracta d’un projecte “prioritari per a l’Ajuntament”, tal com senyala l’alcaldessa, Sònia Martínez, explicant que “suposarà la millora de tota l’entrada sud del poble, donant-li més visibilitat i fent-la més accessible i agradable tant per als vehicles com per als vianants”.

9cb5d6a1-004d-44cf-a6fd-5de4c68d099e