L’Ajuntament reforçarà la seguretat al municipi amb la instal·lació de noves càmeres de videovigilància

Els nous dispositius se sumen als ja existents a la carretera N-II i al Portús i permetran controlar tots els accessos, sortides i punts conflictius de la Jonquera.

Signatura del contracte amb l’empresa Alphanet Security Systems, S.L. per al subministrament, col·locació i manteniment de quatre noves càmeres de videovigilància

L’Ajuntament de la Jonquera, conscient i coneixedor de la problemàtica de la inseguretat ciutadana al municipi, segueix donant noves passes significatives en matèria de seguretat amb l’objectiu de millorar i garantir el benestar dels veïns i veïnes i prevenir, detectar i combatre els fets delictius amb la coordinació i suport dels cossos policials i de seguretat.

En aquesta línia, el consistori ha signat un contracte amb l’empresa Alphanet Security Systems, S.L. per al subministrament, col·locació i manteniment de quatre noves càmeres de videovigilància, que s’habilitaran en diferents punts estratègics de la vila i que permetran controlar tots els accessos, sortides i punts conflictius. Els nous dispositius se sumen als quatre ja existents des del 2015 a la carretera N-II i al Portús.

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, explica que “les càmeres són només instruments al servei dels professionals que treballen al servei de la seguretat pública al municipi, els veritables responsables dels èxits i millores que estem aconseguint amb l’habilitació d’aquests sistemes de seguretat”.

L’Ajuntament de la Jonquera fa un balanç satisfactori del funcionament dels sistemes de videovigilància distribuïts al llarg del municipi. Així, a través de les diferents càmeres de seguretat habilitades s’ha procedit a la identificació i detenció dels presumptes responsables de diferents fets delictius de diversa índole.

Amb tot, Sònia Martínez avança que encara hi ha molt camí per recórrer” i destaca la “importància cabdal” de la seguretat ciutadana “en l’ordre de prioritats de l’Ajuntament”, que segueix treballant intensament per desplegar mesures “que dotin els cossos de seguretat de majors facilitats en la seva tasca al servei dels veïns i veïnes de la Jonquera”.