L’Ajuntament informa: interrupció del subministrament elèctric

Aquest divendres, 22 de març, Endesa durà a terme uns treballs de manteniment i millora del servei que provocarà la interrupció del subministrament elèctric durant unes hores.

Us informem que l’empresa Endesa, per tal de millorar la qualitat del seu servei elèctric, realitzarà uns treballs de manteniment que ocasionaran un tall temporal del subministrament d’energia. El tall serà aquest divendres, 22 de març, i tindrà lloc de 8 a 13.30 hores, aproximadament.

La interrupció afectarà la Jonquera, concretament els carrers Carmanxel, Bosch de la Trinxeria, Albera, Alzines, Andalusia, Cantallops, Del Rec, Fages de Climent, Francesc Macià, Horta d’en Geli, Lluís Companys, Major, Pi Sunyer, Migdia, Pirineus, Pompeu Fabra, Puig Falgués, Rocaberti, Rosselló, Salvador Genís, Sant Miquel, Santa Llúcia, Tapers, Vell, Vidre i l’N-II, a més de les places Catalunya, de l’Ajuntament, Nova i la urbanització Can Laporta.

Per a qualsevol qüestió o aclariment, us podeu dirigir al següent telèfon d’atenció al client de l’empresa: 800 760 706.