L’Ajuntament dota la Policia Local d’un gos expert en detectar substàncies estupefaents

En Mitu, que serà el primer membre de la unitat canina de la Policia Local de La Jonquera, acompanyarà els agents locals en els controls, els dispositius i els patrullatges a peu

Properament, la Policia Local de La Jonquera comptarà amb un nou membre. En Mitu, un gos expert en detectar substàncies estupefaents que ha rebut molts mesos d’ensinistrament, es posarà al servei dels jonquerencs i de les jonquerenques. Durant els darrers mesos, l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de La Jonquera, amb el regidor Rafael Medinilla al capdavant, i el sergent en cap de la Policia Local de La Jonquera, Alonso Caballero, han impulsat els tràmits pertinents per a posar en marxa una unitat canina al municipi. En Mitu, que serà el primer membre de la unitat canina de la Policia Local de La Jonquera, acompanyarà els agents locals en els controls, els dispositius i els patrullatges a peu.

«La mesura vol continuar reforçant la seguretat a la vila i, en especial, augmentar la detecció d’infraccions relacionades amb les substàncies estupefaents. Creiem que incorporar una unitat canina a la Policia Local ens permetrà ser més eficaços i disminuir la presència d’aquests delictes al municipi», afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.