L’Ajuntament de La Jonquera presenta la programació especial de Nadal

Aquestes festes, el municipi acollirà propostes divertides i engrescadores per a petits i grans

La vila es prepara per a viure una de les èpoques més màgiques, dolces i especials de l’any. Amb motiu de la proximitat de les festes, l’Ajuntament de La Jonquera ha presentat la programació especial de Nadal, un recull d’activitats divertides i engrescadores per a totes les edats. «Volem que els jonquerencs i les jonquerenques gaudeixin del Nadal al municipi. Per aquest motiu, portem setmanes preparant aquesta programació especial, amb molta dedicació i cura, amb la voluntat d’arribar al màxim nombre de veïns i veïnes», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

Les propostes van començar el passat dilluns 13 de desembre amb un concert de Nadal a càrrec de l’Escola Municipal de Música de La Jonquera. Avui, dimecres 15 de desembre, a les 19 hores, hi haurà una segona audició de Nadal, on es podrà gaudir de noves interpretacions musicals de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música. Tot seguit, el divendres 17 de desembre, a les 18.30 hores, els Porxos de Can Laporta acolliran un taller de cuina de Nadal de la mà de Nuri Lladó. En aquest cas, les entrades per a participar-hi ja estan exhaurides. L’endemà, dissabte 18 de desembre, a les 18 hores, l’Orfeó Jonquerenc oferirà un concert de Nadal als Porxos de Can Laporta i el diumenge 19 de desembre, a les 9 hores, la Societat Unió Jonquerenca portarà el pessebre a Sant Julià dels Torts. Així mateix, des de les 15 hores fins a la posta de sol, es celebrarà el solstici d’hivern al Cromlec del Mas Baleta.

El dilluns 20 de desembre, les activitats continuaran amb una nova Hora del Conte a la Biblioteca Carles Bosch de la Trinxeria. A les 17 hores, el col·lectiu Rodamons explicarà la història ‘Escudella de contes de Nadal’. A continuació, a les 18 hores, els Porxos de Can Laporta acolliran un taller per aprendre a decorar un centre de Nadal a càrrec de la Sònia Pous de Mosaic Floral. L’endemà, dimarts 21 de desembre, els infants jonquerencs rebran la visita del patge reial als centres educatius. A les 9.30 hores, visitarà la Llar d’Infants Terra de Vents i a les 10.30 hores, l’Escola Josep Peñuelas del Rio. El divendres 24 de desembre, a les 16.30 hores, la sala de la Societat Unió Jonquerenca acollirà un cagatió popular i el diumenge 26 de desembre, la vila s’implicarà en una iniciativa solidària: la Cursa de la Dona, organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc. La sortida està prevista a les 10 hores al Carrer Major davant de la Societat Unió Jonquerenca. Les persones interessades a participar-hi han d’enviar un correu electrònic a cejonquerenc@gmail.com.

El dijous 30 de desembre, a les 17.30 hores, els Porxos de Can Laporta acolliran la visita del patge reial, un concurs de fanalets i una saborosa xocolatada popular. L’endemà, divendres 31 de desembre, el municipi gaudirà de l’home dels nassos a càrrec de GRAFIC. La sortida està prevista a les 11 hores davant del CAP. Finalment, el dimecres 5 de gener, La Jonquera viurà el dia més especial, dolç i màgic de l’any. A les 18 hores, començarà la cavalcada reial al Carrer Major i posteriorment, es farà la rebuda reial a la Societat Unió Jonquerenca.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.