L’Ajuntament de La Jonquera presenta la nova programació cultural

El dijous 16 de setembre s’obre el termini d’inscripcions i venda d’entrades anticipades per a gaudir de les noves activitats, tallers, cursos i espectacles

L’activitat cultural no s’atura a la vila. Després de viure una reeixida Festa Major, l’Ajuntament de La Jonquera presenta un nou trimestre ple d’activitats, tallers, cursos i espectacles. La nova programació cultural ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’, que ha començat a mitjans de setembre i s’allargarà fins a finals de desembre, compta amb propostes per a tots els gustos i edats. La iniciativa aposta per espectacles per a tots els públics, com ara els concerts per a la gent gran amb els grups Pa d’Àngel, Xanadú i Si Fa Sol, els teatres familiars ‘Polzet’ de la Cia. Zum Zum Teatre i ‘El monstre de colors’ de la Cia. Tutatis, un taller per a joves de rima i rap amb l’escola popular itinerant Versembrant, l’espectacle d’arts escèniques ‘Un tal Shakespeare’ a càrrec de la Cia. Cascai Teatre & Marcel Tomàs o l’obra, reeixida i coneguda de Pau Roca, ‘Les coses excepcionals’ a càrrec de la Cia. Sixto Paz. Així mateix, durant els propers mesos, es programaran noves sessions de l’Hora del Conte i sortides amb bicicleta i amb bicicleta elèctrica de muntanya. També, s’introduiran nous tastos, com el de cerveses i vins escumosos. De la mateixa manera, els veïns i les veïnes podran gaudir d’una gran varietat de cursos i tallers com pilates, exercici terapèutic, llengua catalana, iniciació a la pintura, sardanes, informàtica, costura o cuina.

Seguint les directrius i recomanacions de les autoritats sanitàries, totes les activitats presencials comptaran amb un estricte protocol de prevenció i seguretat davant de la Covid-19: l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic serà obligatori, així com el manteniment de la distància de seguretat. També, els aforaments de les sessions continuaran sent limitats i caldrà reservar plaça prèviament per a totes les activitats, tallers i cursos, siguin de pagament o gratuïts.

Demà, dijous 16 de setembre, s’obriran les inscripcions per a les activitats, tallers i cursos, així com la venda d’entrades anticipades pels espectacles. A causa de l’emergència sanitària, el tràmit s’haurà de realitzar telemàticament a través del web municipal. Per a més informació, es pot escriure a canlaporta@lajonquera.cat o trucar al 972 555 713.

Descobreix la nova programació cultural del cicle ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’ aquí.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.