L’Ajuntament busca un jove dinamitzador per a l’Àrea de Servei a les Persones

Els interessats hauran d’estar donats d’alta en el programa de Garantia Juvenil, tenir com a màxim 30 anys i no treballar ni estudiar. A més, hauran de disposar d’un títol oficial. Podeu enviar la vostra sol·licitud, adjuntant el currículum vitae i el DNI a canlaporta@lajonquera.cat.

 

L’Ajuntament de La Jonquera ha sol·licitat la contractació d’un/a jove en pràctiques remunerades, dins del programa de Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per això, es busca un perfil de Dinamitzador/a per a l’Àrea de Serveis a les Persones, i que alhora pugui dur a terme altres tasques de suport com atenció al públic, tractament d’arxius, elaboració de documents i materials divulgatius o planificació d’activitats, entre altres. El procés actualment es troba en fase d’aprovació de la subvenció, de manera que el consistori encara espera resposta.

 

Requisits i altra informació d’interès

El contracte tindrà una durada de sis mesos. Caldrà que les persones beneficiàries del servei de Garantia Juvenil estiguin en possessió d’un títol universitari (de la branca d’humanitats) o d’un de formació professional de grau mitjà o superior. També són vàlids títols oficialment reconeguts com a  equivalents, i que els habilitin per a l’exercici professional. Altres requisits a complir són tenir, com a molt, 30 anys, trobar-se en situació d’atur i no estudiar, i estar donat d’alta en el programa de Garantia Juvenil. Els interessats poden enviar el seu currículum vitae, adjuntant el DNI, al correu: canlaporta@lajonquera.cat.

OFERTA PER CONTRACTACIÃ_ EN PRÃ_CTIQUES 2019_page-0001