L’Ajuntament aprova una línia de subvencions per a l’arranjament de les façanes del Carrer Major

Aquesta convocatòria s’emmarca en el projecte de revitalització i de renovació d’aquesta important via de la Jonquera.

El passat 25 d’abril, el Ple de l’Ajuntament de la Jonquera va aprovar les bases de la convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a l’arranjament de les façanes del Carrer Major. També es va donar llum verda a la carta de colors, document que ha de regir els treballs de pintat d’aquestes i que ha estat elaborat en base als criteris orientadors establerts per l’equip redactor de la reforma del C/ Major.

Gràcies a aquesta línia de subvencions, de la qual se n’obrirà convocatòria en els propers dies, aquells propietaris que vulguin pintar la seva façana podran optar a una subvenció de fins al 90% del cost de les obres.

La línia de subvencions aprovada el passat dijous s’emmarca en el projecte global de transformació de la imatge i els serveis del carrer Major que està desenvolupant l’Ajuntament i se suma, entre d’altres, a les obres de renovació i urbanització del carrer executades al llarg de 2018. L’objectiu de fons de totes les actuacions en aquesta via és la dinamització de l’activitat social, cultural i comercial del nucli antic del municipi i la seva recuperació com a espai cívic i punt neuràlgic de la vila.