La vila acollirà la tercera edició de l’Open Girona BTT

El pròxim diumenge 13 de març, l’Ajuntament de La Jonquera i el club esportiu Tramuntana X-Trem organitzaran una nova edició de la popular prova esportiva

Per tercer any consecutiu, La Jonquera serà escenari d’una de les curses de bicicletes tot terreny més populars del territori català. De la mà del club esportiu Tramuntana X-Trem, l’Ajuntament de La Jonquera ultima els preparatius per a gaudir de la tercera edició de l’Open Girona BTT al municipi. La prova esportiva es viurà el pròxim diumenge 13 de març, a partir de les 10.30 hores. Prèviament, a les 9 hores, començaran les curses de la Kids Cup, una proposta per als més menuts.

Com en les dues edicions anteriors, es tractarà d’un circuit permanent balisat, marcat amb panells grocs i negres, al voltant dels dòlmens que hi ha a la falda de l’Ermita de Santa Llúcia, amb sortida i arribada al carrer Carles Bosch de la Trinxeria. La prova esportiva comptarà amb tres recorreguts a escollir segons la categoria. Per als més petits, l’organització ha ideat Kids Cup, una prova amb dues modalitats. La primera modalitat serà d’un quilòmetre, sortirà a les 9 hores i serà per a Prebenjamins i Benjamins. La segona modalitat serà de tres quilòmetres, sortirà a les 9.30 hores i serà per a Principiants, Alevins i Infantils. Finalment, a les 10.30 hores, es donarà el tret de sortida oficial a la tercera edició de l’Open Girona BTT, que consistirà en un circuit de set quilòmetres. Des de l’organització, es recorda que aquesta cursa està limitada a corredors amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme. Les persones interessades poden inscriure’s al web www.ciclisme.cat.

Després de La Jonquera, es podrà gaudir de quatre proves esportives més: Vilajuïga (26 de març), Castell d’Aro (15 de maig), Quart (22 de maig) i Sant Hilari Sacalm (4 de juny).