La Policia Local de La Jonquera efectua un nou control a l’entrada del municipi

El dispositiu, que es va realitzar a la rotonda de Can Quartos i a la zona de la duana, es va portar a terme amb la col·laboració de la Policia Nacional

Ahir, dilluns 31 de gener, la Policia Local de La Jonquera i la Policia Nacional van realitzar de forma conjunta dos controls policials. El dispositiu es va portar a terme a la N-II, concretament a la zona de la duana, just davant de les instal·lacions i les oficines de la Guàrdia Civil, i a la rotonda de Can Quartos. Els dos controls, que tenien com a objectiu abordar qüestions relacionades amb el trànsit i l’estrangeria, es van fer entre les 17.30 hores i les 21.30 hores. «La seguretat al municipi és una de les nostres prioritats. Per aquest motiu, la Policia Local de La Jonquera continuarà amb l’establiment de controls aleatoris en col·laboració amb els diferents cossos de seguretat que operen a la zona», afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.

Els dos operatius d’ahir van acabar amb diverses denúncies. Des de la Policia Local de La Jonquera, es destaca un drogo test positiu, una denúncia per conduir un vehicle sense permís de conducció, diverses infraccions de la Llei de Trànsit i dos vehicles que van quedar en dipòsit. Així mateix, la Unitat d’Estrangeria de la Policia Nacional va fer diverses identificacions i gestions.