La Policia Local de La Jonquera deté una persona per un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes

Els agents locals també han interposat dues denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, en aquest cas, haixix

Avui, dimarts 19 de juliol, a les 8 hores, una patrulla de la Policia Local de La Jonquera ha detectat un vehicle amb dos nois i dues noies amb actituds sospitoses a la Plaça Nova, davant de la comissaria. Ràpidament, els agents locals han demanat les identificacions i han procedit a l’escorcoll, on s’ha trobat una arma de foc real. L’home, de nacionalitat francesa i de 20 anys, ha estat detingut immediatament per un presumpte delicte de tinença il·lícita d’armes. El detingut, a més, anava sota els efectes de les drogues. Paral·lelament, el conductor del vehicle ha donat positiu en el test de drogodependència. Automàticament, el vehicle ha estat immobilitzat i posteriorment, ha estat traslladat al dipòsit municipal. De la mateixa manera, els agents de la Policia Local de La Jonquera han interposat dues denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, en aquest cas, haixix.

«Celebrem aquesta nova gran actuació de la Policia Local de La Jonquera. Gràcies als nostres agents locals i a la seva feina incansable, la vila és avui un municipi més tranquil i segur», afirma Rafael Medinilla, regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de La Jonquera.