La Policia Local de La Jonquera deté un delinqüent recurrent per un furt

Els agents de la Policia Local de La Jonquera han detingut un home, de nacionalitat francesa i de 34 anys, per un presumpte furt de dues carteres i dos mòbils d’alta gamma

La diligència ha tingut lloc avui, dimecres 29 de juny, a l’alçada del número 5 del carrer Horta d’en Geli, després d’una llarga persecució pels carrers del municipi. Els agents de la Policia Local de La Jonquera estaven realitzant tasques de vigilància ciutadana quan han vist un home, delinqüent habitual, en actitud sospitosa. Tot seguit, han procedit a la identificació del presumpte autor dels fets, que ha marxat a la fuga passant per diversos espais públics del municipi com la llar d’infants municipal o el Centre d’Atenció Primària per a intentar despistar els agents. Finalment, la persecució ha acabat al mateix lloc on havia començat, després de l’intent del presumpte autor dels fets de fugar-se també a través de les teulades dels edificis d’aquell mateix carrer. La víctima és un camioner, de nacionalitat sèrbia, a qui li hauria robat dues carteres i dos mòbils d’alta gamma. El sospitós resta detingut, a l’espera de passar a disposició judicial, mentre que la víctima presentarà una denúncia als Mossos d’Esquadra.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Rafael Medinilla, valora molt positivament aquesta actuació emmarcada en una de les màximes prioritats del consistori que és «garantir el benestar dels nostres agents, dels nostres veïns i de les nostres veïnes». En aquesta línia, l’equip de govern ha adquirit recentment quatre càmeres corporals unipersonals amb la voluntat de «continuar avançant cap a una vila segura, tranquil·la i acollidora».