La Jonquera viu un diumenge de Carnaval amb festa, rauxa i bon ambient

La festa de Carnestoltes ha aplegat un gran nombre de participants. La jornada ha inclòs activitats, ball de disfresses, cercavila i propostes per a tota la família.

Aquest diumenge, la Jonquera s’ha disfressat i engalanat per tal d’acollir la festa de Carnaval 2019. Al matí, es donava l’arrencada a l’esdeveniment amb una cercavila acompanyada de la música i el ritme dels Xanquers i Tambors de l’Albera. A més, el Grup +60 també es va implicar en la festivitat de Carnaval, ja que va decorar amb molta gràcia la Sala La Societat per a l’ocasió, amb ornaments fets a mà pel col·lectiu. Abans de dinar, va tenir lloc l’espectacle infantil amb Els Atrapasomnis i, posteriorment, els jonquerencs i jonquerenques, disfressats de tots colors, van poder gaudir d’un dinar popular i de germanor.

El Carnaval va posar el punt final amb un animat ball de tarda, amb la companyia de l’Orquestra WASA. Finalment, va tenir lloc l’acte d’anunciament i entrega de premis a les millors disfresses d’enguany, que han estat, per categories, les següents:

  • Individual infantil: Frankmobile
  • Individual adult: La vella del gos
  • Grups: Sota el Carnaval, Camells, Galetes de gingebre, Testos de flors, Faraons, Aranyes

Enrere queda un diumenge amb molta participació, companyonia i un ambient particularment agradable, consolidant la festa com una de les més animades de l’hivern jonquerenc.

bffe3260-4919-4298-9ea9-99cff9ef6f13