La Jonquera viu un Carnaval màgic i per al record

L’Ajuntament agraeix als veïns i veïnes, entitats i associacions de la vila la seva implicació per convertir la festa en un nou èxit.

544c2c47-2eec-48bc-995a-b238d7b44e33

La Jonquera va dir adéu aquest cap de setmana a una nova edició del Carnaval. Diumenge 11 de febrer la festa va omplir els carrers de la vila, un any més, de colors, música i rialles gràcies a la participació i implicació de desenes de veïns i veïnes, entitats i associacions jonquerenques, deixant moments màgics i per al record.

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, destaca que “la implicació i contribució de les entitats i dels veïns ha estat fonamental perquè aquesta festa hagi esdevingut, un cop més, una jornada plena d’èxit i diversió”. En aquesta línia, Martínez assegura que “estem molt satisfets i contents veient com s’ho ha passat tothom, en especial els nens i nenes, tot i el fred que ha fet”.

Cercavila de Carnaval

La concentració a la plaça ubicada darrera l’Església, a mig matí de diumenge, fou el tret de sortida de l’esperada Cercavila de Carnaval amb els Xanquers i els Tambors de l’Albera que van convertir els carrers del poble en un mosaic de colors i formes. Lanimació infantil a càrrec de Fefe i Companyia va fer gaudir de valent els més menuts i les famílies. Amb l’arribada del migdia, els jonquerencs i jonquerenques van gaudir d’un deliciós dinar popular per recuperar forces. Posteriorment, després del dinar l’Orquestra Tropical va ser l’encarregada d’amenitzar el ball de tarda.

Concurs de disfresses

La creativitat, l’originalitat i les ganes de passar-s’ho bé van ser el comú denominador de totes  les disfresses que enguany van prendre part del carnaval. El jurat del certamen va proclamar com a guanyadores del concurs de Carnaval 2018 les següents formacions:

. Categoria individual adult: Policia i lladre

. Categoria individual infantil: Cub de Rubick

. 1r premi comparses: Les Vespas

. 2n premi comparses: Parella de paper

. 3r premi comparses: Venecians de tuls de colors

. 4t premi: Víkings

. 5è premi: Duet de calaveres

. 6è premi: Barbie’s