La Jonquera serà una de les seus de la Mediterranean International Cup

L’alcaldessa Sònia Martínez; el regidor d’Esports, Jordi Picornell; el president de l’UE Jonquera, Josep Vilaplana; i el delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, compareixeran en roda de premsa per presentar els detalls de les activitats del MIC 2018 que tindran lloc al municipi per Setmana Santa.

MIC-Mediterranean International Cup 2018

Del 28 al 31 de març, la Jonquera s’estrenarà com una de les seus de la Mediteranean International Cup (MIC), el prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra des de fa 18 anys durant la Setmana Santa a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines i que reuneix a milers de joves esportistes de prestigiosos clubs de futbol i seleccions nacionals d’arreu del món.

Amb l’objectiu de presentar tots els detalls de les activitats del MIC que es duran a terme a la Jonquera, l’alcaldessa Sònia Martínez; el regidor d’Esports, Jordi Picornell; el president de l’UE Jonquera, Josep Vilaplana; i el delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, compareixeran en roda de premsa divendres 9 de març. La compareixença, oberta als mitjans de comunicació, tindrà lloc als Porxos de Can Laporta a les 19 h.

Amb aquesta compareixença pública, el consistori vol posar de manifest el seu ferm compromís amb la potenciació i diversificació de l’oferta lúdica i esportiva que s’ofereix a la Jonquera al llarg de tot l’any i reconèixer públicament la tasca ingent que duu a terme el teixit esportiu local, representant en aquesta ocasió per la Unió Esportiva la Jonquera.