La Jonquera serà seu aquesta Setmana Santa de la Mediterranean International Cup 2018

Del 28 al 31 de maç, el Camp Municipal de la Jonquera acollirà diferents partits de la categoria infantil C2 d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que se celebra arreu de les comarques gironines i on enguany també hi prendrà part la Unió Esportiva la Jonquera.

IMG-20180309-WA0013

Els Porxos de Can Laporta han estat l’escenari avui divendres 9 de març de la presentació de les activitats del Torneig MIC-Mediterranean International Cup 2018, que tindran lloc a la Jonquera aquesta Setmana Santa. A l’acte hi han pres part l’alcaldessa Sònia Martínez; el regidor d’Esports, Jordi Picornell; el president de l’UE Jonquera, Josep Vilaplana; i el delegat a Girona de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet.

El municipi s’estrena enguany com una de les seus d’aquest prestigiós torneig internacional de futbol base que es duu a terme des de fa prop de 20 anys a més d’una vintena de poblacions de les comarques gironines i que reuneix a milers de joves esportistes de prestigiosos clubs i seleccions nacionals de futbol d’arreu del món.

La Jonquera debuta com a seu de la MIC

Amb el ferm propòsit de potenciar i diversificar l’oferta lúdica i esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any, l’Ajuntament de la Jonquera –a través de la Regidoria d’Esports– ha apostat fermament enguany per esdevenir seu d’una de les competicions més importants de futbol formatiu català i internacional.

Jordi Picornell, regidor d’Esports, posa en valor el suport i la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i afirmava durant la presentació que “per a la Jonquera, poder ser una de les seus del MIC representa una oportunitat única per promocionar i donar a conèixer la nostra vila a nivell nacional i internacional”. Picornell, a més, afegeix que “l’arribada de la MIC també és un reconeixement públic a la tasca ingent que duu a terme el nostre teixit esportiu local, representat en aquesta ocasió per la Unió Esportiva la Jonquera”.

En la mateixa línia, l’alcaldessa Sònia Martínez explica que “des de l’Ajuntament hem treballat fins a l’últim moment per fer realitat aquest projecte i hem posat les màximes facilitats i garanties perquè els nostres veïns i veïnes, visitants i esportistes gaudeixin d’un espectacle esportiu únic”.

La Unió Esportiva la Jonquera se suma al quadre de participants

La MIC, que enguany arriba a la seva divuitena edició, se celebrarà del 27 de març a l’1 d’abril i els partits internacionals de futbol que aculli la Jonquera es disputaran al Camp Municipal. En aquest sentit, el conveni signat amb l’Agrupació Esportiva MICFootball també contempla la participació de la Unió Esportiva la Jonquera en el quadre de competidors de la categoria infantil C2. Així, un cop celebrat el sorteig, la UE la Jonquera s’enfrontarà al Club de Futbol Badalona, a l’UNO Sports (Japó) i al Maccabi Haifanahalal (Israel). Per a més informació sobre la Mediterranean International Cup 2018 podeu consultar el següent enllaç.