L’Ajuntament de La Jonquera organitza un taller de defensa personal per a dones a partir de 16 anys

El pròxim dissabte 16 d’octubre, de 9 a 14 hores, es portarà a terme de manera gratuïta el primer open anual de defensa personal per a dones al pavelló poliesportiu de La Jonquera

La regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de La Jonquera, amb la col·laboració de la Policia Local de La Jonquera, impulsa el primer open anual de defensa personal per a dones. La proposta s’impartirà de manera gratuïta el pròxim dissabte 16 d’octubre, de 9 a 14 hores, al pavelló poliesportiu del municipi. «Amb l’objectiu d’empoderar les dones jonquerenques, el taller explicarà tècniques i pràctiques per a defensar-se en cas de necessitat. De tot cor, ens agradaria no haver de programar activitats com aquesta, però el dia a dia ens confirma que cal oferir eines i recursos a les dones per a garantir la seva seguretat i el seu benestar», afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.

Totes les dones a partir de 16 anys del municipi que desitgin participar en el taller han d’inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a canlaporta@lajonquera.cat o trucant al telèfon 972 555 713 (de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores). Les dones menors de 18 anys hauran de presentar també un formulari de consentiment signat per les seves famílies o representants legals autoritzant-les a formar part de l’activitat de defensa personal. El termini per inscriure’s finalitzarà el pròxim divendres 15 d’octubre.

El primer open anual de defensa personal per a dones s’emmarca dins dels actes que l’Ajuntament de La Jonquera organitza amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemorarà el pròxim dijous 25 de novembre.