La Jonquera ja disposa d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

El punt està situat a la Plaça Nova i es podrà fer servir amb una targeta o una app mòbil.  

La Jonquera ha instal·lat un port de recàrrega destinat a vehicles elèctrics. Es tracta d’un servei públic, que podrà fer servir tothom i que disposa d’una capacitat simultània per a dues unitats. Aquesta incorporació s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de contribuir en la mesura del possible a la promoció del vehicle elèctric i del transport respectuós amb el medi ambient, així com d’impulsar la utilització d’energies renovables i no contaminants. El nou punt de recàrrega elèctrica se suma a altres actuacions de l’Ajuntament en aquest sentit, com la recent adquisició de dos vehicles elèctrics per a la flota municipal.

El punt de recàrrega funciona indistintament, i de manera molt senzilla, a través d’una targeta i/o una app mòbil. Ambdós sistemes permeten carregar en totes les estacions de Catalunya, gràcies a un conveni entre les empreses subministradores d’aquest tipus d’estacions. Així doncs, donant-se d’alta un sol cop en qualsevol d’aquests dos sistemes, l’usuari podrà recarregar en qualsevol punt de càrrega de Catalunya.

Compromís amb la sostenibilitat

L’alcaldessa de la vila, Sònia Martínez, ha celebrat la instal·lació del nou punt de recàrrega de vehicles i l’ha volgut contextualitzar en el “compromís de l’Ajuntament per anar dotant la Jonquera dels espais i equipaments necessaris per tal de començar a donar el salt cap al nou model de mobilitat que poc a poc s’està obrint camí a tot el món, un model menys contaminant i més respectuós amb el medi ambient”. 

Punt de recarrega