La Jonquera incorporarà un avançat sistema d’informació geogràfica en la seva tasca de gestió del territori  

El consistori jonquerenc s’adhereix a la Xarxa Local SITMUN-Girona, gestionada per la Diputació de Girona, que posa a l’abast dels ens de la demarcació un aplicatiu tecnològic per optimitzar la gestió territorial dels termes municipals.

Més informació: http://promoeco.ddgi.cat/sitmun/.

L’Ajuntament de la Jonquera va aprovar fa algunes setmanes l’adhesió del consistori  a la Xarxa Local SITMUN-Girona, gestionada per la Diputació de Girona i que serveix com a marc de suport i assistència a la gestió de la informació geogràfica local. La Xarxa Local SITMUN-Girona té per objectiu oferir un sistema d’informació territorial sense cost als ens locals de la demarcació, ajudant-los així a optimitzar la seva tasca de gestió territorial mitjançant programari informàtic de primer nivell.

El SITMUN és un aplicatiu desenvolupat per diferents administracions europees en el marc d’un projecte FEDER, que posa a l’abast de les institucions adherides l’ús de Sistemes d’Informació Territorial (SIT) basats en tecnologia de Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG). Atès que la seva implantació individual resultaria molt costosa, la Diputació de Girona va acordar l’any 2014 adherir-se al projecte i brindar-lo als consistoris de la província per mitjà de la Xarxa Local SITMUN-Girona. Gràcies a l’adhesió aquesta xarxa, l’Ajuntament de la Jonquera podrà fer ús de l’aplicatiu SITMUN sense cap cost, amb totes les possibilitats que ofereix el programa tant a nivell intern com per posar a l’abast dels ciutadans informació d’utilitat.

b-sitmun-300x250-2