La Jonquera homenatja la gent gran del municipi

El pròxim dissabte 6 de novembre, a les 18 hores, la gent gran gaudirà d’un concert de gòspel a la sala de la Societat ‘La Unió Jonquerenca’. Per a assistir-hi, cal recollir les entrades, gratuïtes i numerades, al Centre Cultural de l’Albera Can Laporta

L’Ajuntament de La Jonquera i el Patronat Municipal de la Gent Gran de La Jonquera impulsaran el pròxim dissabte 6 de novembre una nova Festa de la Gent Gran. Enguany, la popular celebració arribarà a la seva setanta-unena edició amb una proposta íntima, propera i senzilla, on la prioritat serà poder compartir una estona amb la gent gran del poble. «L’any passat, la pandèmia no ens va permetre celebrar la nostra estimada Festa de la Gent Gran. Enguany, tot i que no podem oferir una celebració com les d’abans, no hem volgut deixar passar l’oportunitat d’homenatjar la gent gran de La Jonquera», afirma l’alcaldessa Sònia Martínez.

A les 18 hores, la sala de la Societat ‘La Unió Jonquerenca’ acollirà un concert amb el Cor Gòspel Girona. D’acord amb les mesures de prevenció de la Covid-19 establertes per les autoritats sanitàries, les persones que vulguin assistir-hi hauran de recollir la seva entrada prèviament. A partir de demà, dimecres 27 d’octubre, de 10.30 a 13.30 hores i de 17 a 20 hores, totes aquelles persones nascudes l’any 1961 o abans, que estiguin empadronades a La Jonquera, podran recollir la seva entrada, gratuïta i numerada, al Centre Cultural de l’Albera Can Laporta.