La Jonquera es mulla per l’esclerosi múltiple

El pròxim diumenge 11 de juliol, a la piscina municipal, els jonquerencs i les jonquerenques podran sumar-se a la cita anual amb la Fundació Esclerosi Múltiple

A Catalunya, hi ha 9.000 persones diagnosticades d’esclerosi múltiple. Amb l’objectiu de fer les seves vides una mica més fàcils, la Fundació Esclerosi Múltiple organitza anualment la popular campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Enguany, La Jonquera se suma a aquesta important cita solidària, on tots els diners recaptats es destinaran a millorar els serveis d’atenció a les persones recentment diagnosticades, les neurorehabilitacions, la formació laboral i la recerca per trobar maneres d’alentir la progressió de la malaltia. El pròxim diumenge 11 de juliol, d’11 a 14 hores i de 16 a 18 hores, els jonquerencs i les jonquerenques podran mullar-se per l’esclerosi múltiple a la piscina municipal. Paral·lelament, poden col·laborar amb la campanya anual fent un donatiu o comprant a la botiga solidària de La Jonquera.

La Fundació Esclerosi Múltiple, que treballa des de fa 32 anys per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple, alerta que la crisi sanitària derivada de la Covid-19 ha eclipsat la resta de malalties. Per aquest motiu, recorda que col·laborar aquest any amb la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és més important que mai.