La Jonquera dona la benvinguda al curs escolar 2021-2022

El curs comença amb algunes millores a les instal·lacions de l’escola Josep Peñuelas del Rio i la llar d’infants municipal Terra de Vents

Avui, dilluns 13 de setembre, els infants jonquerencs han retornat a les aules amb ganes i il·lusió, donant el tret de sortida al curs escolar 2021-2022, que ha començat amb normalitat. Prèviament, es van portar a terme diverses actuacions de millora, manteniment i neteja als centres educatius del municipi amb l’objectiu d’adequar les instal·lacions abans de l’inici del nou curs escolar.

A l’escola Josep Peñuelas del Rio, s’han pintat les façanes que donen al carrer Jesús Mercader i s’han fet petites reparacions a les portes d’aquesta zona. Així mateix, s’han realitzat tasques de millora al menjador, com la renovació de la porta d’accés exterior de la cuina i la pintura de l’espai. També, s’ha reparat el paviment, s’han canviat algunes llums, s’ha arranjat el sostre del gimnàs i s’ha impermeabilitzat la teulada, entre altres actuacions. Paral·lelament, a la llar d’infants municipal, s’han canviat totes les piques de les aules per unes més accessibles i còmodes pels petits i petites.

«Avui donem la benvinguda a un nou curs escolar. Per endavant, venen deu mesos carregats d’aprenentatges, coneixements i diversió. Espero que els infants jonquerencs els gaudeixin i en treguin el màxim profit», afirma la regidora d’Ensenyament, Míriam Lanero.