La Jonquera Cultura: gaudim junts d’una cultura 5 estrelles

L’Ajuntament de la Jonquera ha conformat un programa molt complet amb una oferta cultural molt variada per la pròxima temporada. Enguany, seguint els passos marcats per la primera edició de la Tardor Cultural, s’han programat diverses activitats entre les que trobem projecció de documentals, festes, cursos, tallers i propostes per a totes les edats. Les activitats estan previstes entre el 18 de setembre i el 21 de desembre.

La programació s’emmarca doncs en la convicció que la cultura és segura i que podem tornar a aprendre a passar bones estones sense comprometre en cap cas la salut. Així doncs, totes les activitats es realitzaran respectant les normes de seguretat i higiene per a la prevenció de contagis de la Covid-19 seguint les directrius i recomanacions de les autoritats sanitàries. L’ús de la mascareta serà obligatori.

Consulteu la programació prevista per aquesta tardor

INSCRIPCIONS PELS CURSOS O TALLERS

Seguint les recomanacions del PROCICAT derivades de l’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19 i per tal de reduir els tràmits presencials, les inscripcions es realitzaran telemàticament de la següent manera:

  1. Cal descarregar el formulari de sol·licitud d’inscripció i omplir-lo amb les vostres dades marcant el curs o taller al que us voleu inscriure.
  2. Envieu el formulari degudament omplert a l’adreça de correu electrònic canlaporta@lajonquera.cat.
  3. Estigueu atents al correu electrònic: us confirmarem que heu obtingut la plaça i disposareu de dos dies per fer la transferència al número de compte que us indicarem i enviar el justificant a canlaporta@lajonquera.cat. En cas de no complir amb el termini, la vostra plaça serà reassignada a una altra persona.

De manera excepcional, pels casos que no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es permetrà la presentació de forma presencial, demanant cita prèvia a Can Laporta (972 555 713) de 10.30 a 13.3h.

En cas de voler-se donar de baixa d’un curs, cal omplir aquest formulari de baixa del cursos.

ENTRADES PELS ESPECTACLES

Les entrades pels espectacles es podran obtenir, de forma anticipada, a partir del 16 de setembre al Centre Cultural de l’Alberta Can Laporta amb cita prèvia. A més, la taquilla de la Sala La Societat s’obrirà una hora abans de l’inici de l’espectacle. Un cop comprades les entrades no es realitzaran canvis ni devolucions. Per a cada compra anticipada de dos espectacles diferents s’aplicarà el preu reduït.

Totes les persones interessades a assistir a les activitats gratuïtes previstes, cal que reservin plaça prèviament.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb el personal de Can Laporta al correu electrònic canlaporta@lajonquera.cat o bé al 972555713.