La Jonquera acollirà una jornada divulgativa presencial per al comerç i l’emprenedoria

El pròxim dimecres 24 de novembre, de 9.30 a 11.30 hores, la Cambra de Comerç de Girona organitzarà la sessió gratuïta a la Societat ‘La Unió Jonquerenca’

La Cambra de Comerç de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de La Jonquera i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, impulsarà el pròxim dimecres 24 de novembre, de 9.30 a 11.30 hores, una jornada formativa a la Societat ‘La Unió Jonquerenca’. En el marc de la iniciativa ‘Fes la bossa!’, la sessió se centrarà en l’atenció al client i serà gratuïta per a comerciants i emprenedors. «A La Jonquera, estem molt contents d’acollir aquesta jornada. Totes les iniciatives que busquin promoure i impulsar el teixit comercial i empresarial de la comarca sempre trobaran les nostres portes obertes», afirma la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Macias.

L’objectiu principal serà donar a conèixer tècniques, pautes i consells per a trobar la manera de tornar a seduir els clients oferint una atenció personalitzada i directa per tal d’obtenir una venda efectiva. En concret, s’aprofundirà en la connexió amb el client, l’empatia i la gestió de les emocions; en el procés d’atenció al client, la rebuda, la detecció de les necessitats i la gestió de les demandes, i en l’atenció telefònica. El ponent serà Miquel Ibáñez Lorca, expert formador especialitzat en vendes i gestió d’establiments comercials amb una extensa experiència com assessor a entitats, establiments i departaments de vendes i màrqueting.

Per tal de facilitar la participació, la jornada també es podrà seguir de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom. Les persones interessades es poden inscriure trucant al telèfon 972 41 85 38 o enviant un correu electrònic a feslabossa@cambragirona.org.

Per a més informació, es pot accedir aquí.