La Jonquera acollirà una càpsula formativa d’actualització per a petites empreses i persones autònomes impulsada per la Universitat de Girona

El pròxim dilluns 4 d’octubre, de 15 a 17 hores, s’impartirà la sessió que portarà per títol ‘Com fer que els clients ens trobin a la web i a les xarxes socials’ a Can Laporta

Del 4 al 22 d’octubre, la Universitat de Girona i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà impulsaran la primera edició d’un cicle de catorze píndoles formatives d’actualització empresarial destinades a petites empreses i persones autònomes que resideixin o treballin a la comarca de l’Alt Empordà. Les sessions, que seran gratuïtes, combinaran el format presencial amb el format telemàtic. En aquest sentit, la primera càpsula s’impartirà a La Jonquera el pròxim dilluns 4 d’octubre, de 15 a 17 hores. En concret, serà als Porxos de Can Laporta on s’organitzarà la sessió que portarà per títol ‘Com fer que els clients ens trobin a la web i a les xarxes socials’. «Convido a comerciants, autònoms i petits empresaris del municipi a participar en la formació. És una gran oportunitat per seguir endinsant-nos en el món de la transformació digital i treure el màxim profit a les noves tecnologies», afirma la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Macias.

La majoria de sessions s’impartiran únicament a través de videoconferència. No obstant això, a més de la píndola formativa a La Jonquera, també s’oferiran presencialment la quarta càpsula, ‘Comptabilitat de supervivència’, al Centre Cívic d’Empuriabrava a Castelló d’Empúries, la dotzena càpsula, ‘Millora la teva habilitat negociadora i comercial’, a la Casa de Cultura de Llançà, i la catorzena càpsula, ‘Gestió del teletreball’, a l’Oficina de Turisme de L’Escala.

En aquest sentit, el cicle busca donar suport al teixit empresarial i comercial de l’Alt Empordà, fortament afectat per la situació derivada de la Covid-19. Durant el proper mes d’octubre, les catorze píndoles formatives s’endinsaran en els aspectes fiscals, laborals i legals de la digitalització, del màrqueting, de les vendes i de l’economia. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament aquí.