La Generalitat entrega 3 nous aparells de comunicació i una Menció Honorífica a l’AVPC de la Jonquera

L’Ajuntament també ha editat un díptic per tal de recaptar nous voluntaris per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil i l’Associació de Defensa Forestal de l’Albera.

El passat dilluns, 29 d’abril, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya va fer entrega de 3 aparells de comunicació de la xarxa Rescat per l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El regidor Jordi Picornell, va assistir a l’acte, en el qual la Generalitat va aprofitar per fer entrega d’una Menció Honorífica amb motiu del desè aniversari de la creació de l’AVPC de la Jonquera.

Aquests aparells permetran una millor comunicació entre els operatius de Protecció Civil en cas d’emergència al nostre poble. La xarxa Rescat té una major cobertura, i proporciona una comunicació directa amb la sala CECAT de coordinació d’emergències.

A més d’això, l’Ajuntament ha publicat un díptic informatiu que té com a objectiu captar nous voluntaris per l’Associació de Protecció Civil i per l’Associació de Defensa Forestal de l’Albera. Per a apuntar-vos, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça canlaporta@lajonquera.cat o trucant al 972555713.

Consulteu el díptic aquí.

equip comunicació AVPC