La Festa Arriateña omple de bon ambient la Plaça Nova

La festivitat es va celebrar el passat 7 de juliol a la Plaça Nova. El dinar, els espectacles i la música van congregar molts veïns i veïnes, assolint un èxit en participació.

4a6bc4a8-c61e-4cf1-88bf-e78d68a42560

El passat dissabte, 7 de juliol, la Plaça Nova de La Jonquera va acollir la Festa Arriateña. La festivitat va incloure diverses activitats durant tot el dia. L’èxit de participació es va fer notar amb un públic nombrós i molt animat.

La jornada va arrencar al migdia, amb un dinar popular que uns dies abans ja havia exhaurit els tiquets, fet que mostra l’alta participació i l’interès per la festa. L’arrossada va anar a càrrec dels membres de l’antic Centro Benéfico Arriateño i del grup de cuiners que col·labora a les festes.

Després del dinar, els alumnes de la Casa Cultural d’Andalusia de l’Alt Empordà i de l’Escola de Dansa i Música Pilar Sánchez de Figueres van oferir un espectacle musical que va animar a tot el públic.

Finalment, ja entrat el vespre, la Plaça Nova es va amenitzar i es va omplir de bon ambient i germanor amb el ball i actuació en directe d’El Peseta. L’alcaldessa Sònia Martínez, que va inaugurar la Festa juntament amb l’organització, va destacar “la importància de recuperar festivitats que en els darrers anys s’havien perdut en el nostre municipi. Els jonquerencs i jonquerenques som gent que es caracteritza per aquest tarannà festiu, obert i dinàmic”.

Martínez, a més, afegeix que “des de l’Ajuntament, només em resta agrair de tot cor a tota l’organització, als cuiners, cuineres i voluntaris que han fet possible una Festa Arriateña que no oblidarem. Moltes gràcies per fer-ho possible!”.