Ja us podeu inscriure en el Campus de Futbol de la UE la Jonquera!

El Campus de tecnificació, perfeccionament i diversió tindrà lloc els matins de l’1 al 26 de juliol. Les inscripcions es tanquen el 7 de juny. Més informació a www.uelajonquera.cat.

El passat divendres es va presentar a Can Laporta el Campus de futbol que ha organitzat la U.E. la Jonquera amb el suport de l’Ajuntament. Es tracta d’una activitat dirigida a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys, que tinguin ganes d’aprendre i millorar les seves habilitats futbolístiques, però també de gaudir de l’experiència, conèixer amics, aprendre els valors de l’esport i passar-ho d’allò més bé. Tindrà lloc de l’1 al 26 de juliol al camp de futbol municipal.

L’acte de presentació va comptar amb el regidor d’Esports, Jordi Picornell; el President de la U.E. la Jonquera, Josep Vilaplana i el futbolista Alan Baró, que conduirà el Campus. Està pensat per a tots els futbolistes i porters que volen millorar la seva formació esportiva tot aprenent, de forma intensa i divertida, gràcies a una metodologia innovadora. El Campus oferirà diferents serveis, com el de menjador, i tindrà un horari de 8.30 h del matí a 13.15 h del migdia.

Els preus variaran segons la modalitat d’inscripció (d’1 a 4 setmanes). Les places són limitades, i el termini d’inscripció finalitza el 7 de juny. Us podeu apuntar enviant un correu electrònic a uelajonqueralan@gmail.com o al número de telèfon 610 274753. Més informació a www.uelajonquera.cat.

POSTER DEFINITIU PRIMER CAMPUS JONQUERA