Ja us podeu apuntar a l’Arrossada Popular de la Jonquera!

El diumenge 1 de desembre la Jonquera viurà una jornada festiva amb arrossada, espectacle d’humor i quina.

El diumenge 1 de desembre la Jonquera celebrarà una gran jornada festiva que tindrà com a plats forts una arrossada popular, un espectacle d’humor i una quina.  L’esdeveniment es durà a terme a la Sala de la Societat i arrencarà a les 14 h amb el dinar, que integrarà entreteniments, arròs a la cassola, pa, vi i postres. Tot seguit, com a sobretaula, els assistents riuran de valent i gaudiran amb una representació humorística a càrrec del còmic Manolo Cereto. Per culminar la festa, a les 17.30h tindrà lloc la Gran Quina.

L’alcaldessa, Sònia Martínez, convida tothom a apuntar-se “a un acte de germanor que de ben segur estarà protagonitzat pel bon ambient, el riure i la complicitat”. Martínez afegeix que l’arrossada popular “representa el final d’un mes que ha estat molt actiu pel que fa a les activitats lúdiques i socials a la Jonquera, gràcies a l’aposta ‘Tardor Cultural’, que ha farcit el calendari jonquerenc amb propostes de tot tipus”.

L’acte està organitzat pels Amics de Santa Maria i el Grup de Cuiners de la Jonquera, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Societat de Socors Mutus La Unió Jonquerenca. Els tiquets tenen un cost de 10 € i es poden adquirir fins al 29 de novembre a la Societat la Unió Jonquerenca, a la fleca i a Can Laporta.

 

cartell ARROSSADA_08.11.19_page-0001