Ja és aquí la programació cultural de La Jonquera per al proper trimestre!

L’Ajuntament organitza un nou trimestre farcit d’activitats, cursos i tallers per a tots els públics, però seguint un estricte protocol de prevenció i seguretat davant de la Covid-19

El mes d’abril arriba de la mà de les noves propostes del cicle ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’. L’Ajuntament de La Jonquera ja té a punt la programació cultural per al segon trimestre de l’any, que continua combinant els tallers en línia i presencials i planteja activitats, cursos i tallers per a tots els gustos i edats. La nova programació cultural de primavera comptarà amb propostes molt especials com l’espectacle familiar ‘Polzet’ de la Cia. Zum Zum Teatre, l’obra teatral ‘Gossos’ de la Sala Trono, la sessió de teatre al carrer ‘Els Hippos’ de la Cia. Zum Zum Teatre, l’espectacle teatral de gestos ‘Conservando Memoria’ de la Cia. El Patio Teatro o el concert de Xàkara Duet. Així mateix, durant els propers tres mesos, es programaran noves sessions de l’Hora del Conte, tastos de vins, sortides amb bicicleta elèctrica de muntanya i sessions de marxa nòrdica. També, els veïns i les veïnes podran gaudir d’una gran varietat de cursos i tallers com pilates, exercici terapèutic, llengua catalana, iniciació a la pintura, sardanes, informàtica o cuina.

Seguint les directrius i recomanacions de les autoritats sanitàries, totes les activitats presencials comptaran amb un estricte protocol de prevenció i seguretat davant de la Covid-19: l’ús de la mascareta i del gel hidroalcohòlic serà obligatori, així com el manteniment de la distància de seguretat. També, els aforaments de les sessions continuaran sent limitats i caldrà reservar plaça prèviament per a totes les activitats, cursos i tallers, siguin de pagament o gratuïts.

Les inscripcions per a les activitats, cursos i tallers s’han de fer a través del web municipal. Per a més informació, es pot escriure a canlaporta@lajonquera.cat o trucar al 972 555 713.

Descobreix la nova programació cultural del cicle ‘La Jonquera Cultura 5 Estrelles’ aquí.

IMPORTANT: La programació pot variar en funció de l’evolució de la crisi sanitària.