Interior engega una campanya de prevenció davant dels riscos de l’hivern

Nevades, onades de fred, ventades… L’hivern és una estació que duu associades algunes condicions meteorològiques adverses i que fan necessari prendre algunes mesures de prevenció.

Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya impulsa, cada hivern, una campanya que té com a objectiu oferir consells d’autoprotecció a la població davant dels riscos que porten associats alguns fenòmens meteorològics propis d’aquesta estació en alguns municipis o zones del país, sobretot de les localitats de muntanya i rurals.

Des de l’Ajuntament de la Jonquera es convida els veïns i veïnes a llegir els consells de seguretat que es donen des de Protecció Civil i a extremar les mesures de seguretat. També es recorda a la població que, en cas de problemes o emergències, es pot trucar al telèfon 112, un servei disponible les 24 hores dels set dies de la setmana.

Es poden trobar tots els consells referents a nevades, onades de fred, ventades i altres fenòmens importants en aquest enllaç. També es recomana fer un seguiment continuat dels perfils socials oficials -Facebook i Twitter- de Protecció Civil (@emergenciescat).
photo-1507181280972-47966b705fd2