VIATGE AL PERIGORD

Preu: 690 € / Suplement habitació individual: 100 €

Inscripcions a Can Laporta. Del 26 al 30 de març, reservades als socis del Casal de l’Avi; a partir del 2 d’abril, obertes a tothom.

 

Cliqueu al següent enllaç per veure el cartell PERIGORD

 

ITINERARI:

1r. dia La Jonquera-Toulousse-Perigord

Sortida de la Jonquera a les 7 h en direcció a Toulousse, la ciutat més important del sud-est de França. Dinar en restaurant. Després de dinar, coneixerem el centre històric on destaquen dues impressionants catedrals. En acabat, sortida en direcció al Perigord per a la nostra estada. Sopar i allotjament a l’hotel.

2n. dia Perigord- Cingle de Montfort-Roque de Gageac- Castell Beynac

Esmorzar a l’hotel i sortida fins el Cingle de Montfort, que deu el seu nom al cavaller cristià Simó de Montfort per gaudir d’una vista panoràmica magnífica. Tot seguit, visitarem Roque-Gageac, un pintoresc poble al costat del riu Dordogne. A les 12 h gaudirem d’una passejada pel riu amb les típiques Gabarres de Norbert. Dinar en restaurant. A la tarda, coneixerem Beynac-et-Cazenac i tindrem l’oportunitat de visitar el Castell de Beynac. Sopar i allotjament a l’hotel.

3r dia. Perigord-Sarlat la Caneda- Les Eyzies

Esmorzar a l’hotel i sortida per la visita guiada de la preciosa ciutat de Sarlat la Caneda, veritable museu a l’aire lliure. Dinar en restaurant. A la tarda, coneixerem Eyzies-de-Tayac, important poblament prehistòric. Un cop visitats alguns dels seus millors enclaus i retornarem al nostre hotel. Sopar i allotjament.

4t. dia Perigord-Padirac-Gramat-Rocamadur

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Padirac per contemplar l’avenç de Causse de Gramat. Dos ascensors ens portaran a 103 m. de profunditat des d’on un camí de 300 m. ens du a la Rivière Plane, rierol subterrani de      700 m. de longitud, que es recorre en barca sota les voltes rocoses. El recorregut acaba a la gran Sala del Grand-Dome. Posteriorment, arribarem a Rocamadour per dinar en restaurant i visitar aquest important centre medieval de peregrinacions. Un ascensor i la Gran Escala, coneguda com la Via Santa, accedeixen a la ciutat religiosa on podrem admirar el Palau dels Bisbes, la Basílica de Sant Salvador, la Cripta de Sant Amador i les Capelles de Nostra Senyora, on s’hi venera una miraculosa Verge Negre i de Sant Miquel. Retorn a l’hotel per sopar i allotjament.

5è. Dia Perigord-Perigord Negre-Gruta de Lascaux II- Perigueux

Esmorzar a l’hotel i sortida per recórrer el Perigord Negre, nom que li ve donat per la vegetació formada per a alzines, castanyes i pins marítims. Visitarem Lascaux, un dels principals jaciments prehistòrics d’Europa i la cova de Lascaux II, per veure una reproducció exacta de pintures de 15000 AC. Més tard, tornarem a Perigueux per dinar en restaurant i a la tarda passejarem pel barri dels artistes i comerciants, on podrem admirar façanes renaixentistes, cases nobles i la catedral de    St. Front, una de les més antigues del Sud França. Sopar i allotjament a l’hotel.

6è. dia Perigord- Carcassona-La Jonquera

Esmorzar a l’hotel i sortida al matí en direcció a la formidable ciutat medieval de Carcassona per a la seva visita i dinar en restaurant. A la tarda, reprendrem la marxa fins a La Jonquera.

 

EL PREU DEL VIATGE INCLOU: Modern autocar amb vídeo, aire condicionat/calefacció i seients reclinables. Despeses de xofers i autopistes. Estada a “La Vieille Auberge”, a Souillac, confortable i cèntric hotel 3***, en habitacions dobles con bany/dutxa. Règim de Pensió Completa en tot el circuit. Dinars servits en restaurants gastronòmics. Aigua, vi i cafès en els àpats. Guies locals en les visites a Sarlat i Perigueux. Assegurança de viatge. Iva i impostos. Guia acompanyant per a tot el viatge. Entrades més importants. Assegurança de cancel·lació.

EL PREU NO INCLOU: Extres en hotels i restaurants.