Es presenta el primer Trail Transfronterer de l’Albera

L’acte ha tingut lloc aquest divendres, 23 d’agost, i hi ha participat l’alcaldessa, Sònia Martínez. També hi han assistit el regidor d’Esports, Jordi Picornell, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament local i Turisme, Lluïsa Macias.

L’activitat, de 35 km, tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre, i està organitzat pel Centre Excursionista Jonquerenc i l’associació Les Foulées Catalanes, amb el suport de l’Ajuntament de la Jonquera i el del Voló.

Aquest divendres ha tingut lloc a la Casa de la Generalitat a Perpinyà la presentació de la I Trobada Transfronterera de l’Albera. A l’acte hi ha participat l’alcaldessa de la vila, Sònia Martínez. També hi han assistit el regidor de l’Àrea d’Esports, Jordi Picornell, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament local i Turisme, Lluïsa Macias. Es tracta d’una excursió i trail de 35 km, entre la Jonquera i El Voló, que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre.

Sònia Martínez, alcaldessa de la Jonquera, ha declarat durant la roda de premsa que “és un privilegi i un plaer donar suport a una iniciativa que neix amb moltes ganes, i que promet molt. Des del consistori, us convidem a tots a participar-hi!”. L’alcaldessa també ha destacat “el caràcter transversal d’aquesta jornada, ja que englobarà esport, però també cultura, germanor, bon ambient i història”.

La trobada està organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc i l’associació Les Foulées Catalanes, amb el suport de l’Ajuntament de la Jonquera i el del Voló. Es tracta d’un esdeveniment festiu, lúdic, cultural i esportiu que es durà a terme en un entorn natural muntanyenc català carregat d’història. Durant els dies de la Trobada, també se celebraran activitats de tota mena i per a tots els públics.

WhatsApp Image 2019-08-23 at 16.56.46